Telenet werkt in uw straat aan het netwerk van de toekomst

Informatie voor zakelijke klanten

Telenet werkt in uw straat aan het netwerk van de toekomst

NL | FR | EN

We versterken het netwerk en maken het klaar voor de toekomst

Telenet breidt de komende vijf jaar het kabelnetwerk in Vlaanderen uit naar een Giga-netwerk. Deze investering maakt deel uit van een groter project, de Grote Netwerf, waarbij Telenet zich voorbereidt op het almaar toenemende dataverkeer en inspeelt op de toekomstige digitale behoeften van particuliere en professionele gebruikers.

We gaan in uw straat noodzakelijke werkzaamheden uitvoeren aan het Telenet-netwerk. Dit zowel aan palen en aansluitpunten, als aan de gevels en op straat. Om dit zo snel mogelijk te laten verlopen zetten we verschillende teams, wagens en hoogtewerkers in.

Blijf op de hoogte

Omdat we u zo goed mogelijk op de hoogte willen houden van eventuele wijzigingen betreffende de werken, vragen we het e-mailadres en gsm-nummer waarop we u kunnen informeren. Zo kunnen we u zeker bereiken. U zult dan ook een herinneringsmail/-sms ontvangen de dag voordat uw diensten onderbroken worden.

Vul hieronder uw gegevens in.

(Dit vindt u op uw factuur)
(hierop ontvangt u een herinnering per SMS)

* Verplichte velden.

Ter herinnering: persoonsgegevens worden verwerkt overeenkomstig de bepalingen inzake verwerking van persoonsgegevens van de Algemene Voorwaarden van Telenet Business, en – afhankelijk van de betrokken producten of diensten – het Telenet privacybeleid.

 

Back-up oplossingen tijdens de werken

Indien de telecommunicatie infrastructuur kritisch is voor uw bedrijf, kunt u opteren voor specifieke back-up oplossingen die de hinder voor uw bedrijfsactiviteiten beperken als er zich een technisch probleem voordoet. Hier vindt u een overzicht van de back-up oplossingen die u nog kunt bestellen en activeren voor de start van de werkzaamheden. Wij raden u aan uw back-up minstens 5 werkdagen voor de aanvang van de werken aan te vragen.

Back-up oplossingen

Vragen

Laat ons gerust weten als we u kunnen helpen met een eventuele back-up oplossing.
U kunt ook altijd uw vragen stellen betreffende de werken via 0800-60 800.